contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Folkelarm 2018

FERSKVARE

Folkelarm 2018

Folkemusikk No

Nordens største bransjetreff for folkemusikk og folkedans

SPELELISTE FOR FOLKELARM 2018

> FOLKELARM 2018 I SPOTIFY 
> FOLKELARM 2018 I TIDAL

 1. Almir & Daniel – Ajde Jano

 2. Ahlberg, Ek & Roswall – Annell

 3. Fivil – Bruremarsj fra Seljord

 4. Lendmenn – Den flygande ön

 5. Elmøe og Hoffman – Dysseager

 6. Britt Pernille Frøholm – Fjelljom

 7. Symbio – Hiraeth

 8. Sarah-Jane Summers – Lath’ a’ siubhal sleibhe dhomh

 9. Gro Kjelleberg Solli – Naboens gyngestol

 10. Solju – Odda Áigodat

 11. Karl Seglem – Polarnatt

 12. Johanne Flottorp - Reisaren

 13. Resjemheia – Resjemheia and Nordafjøllsen

 14. Maija Kauhanen – Sinsilmä

 15. GKN5 – Taddeiv Rosvald

 16. Kaunan – Vallåt

 17. Skene – Vem där

 18. Päivi Hirvonen - Viinanpiru

 19. Okra Playground - Ääneni yli vesien

ÅRETS FOLKELARMARTISTER
Maija Kauhanen / Skenet / Almir & Daniel / Morgonrode / Britt Pernille Frøholm / Stampestuen / Karl Seglem / Torkjel Bruland Lavoll / Päivi Hirvonen / Frøken / Symbio / Elmøe & Hoffmann / Lena Jonsson trio / Sandum trio / Solju / Ahlberg, Ek & Roswall / Lendmenn / Okra Playground / Sarah-Jane Summers / GKN5 / Johanne Flottorp / Resjemheia / Bendik Smedåsgjelten Qvam / Kaunan / Bytting / Fivil / Gro Kjelleberg Solli


 

FOLKELARM 2018

Folkelarm arrangeres i år for trettende gang på Riksscenen i Oslo. Arrangementet ble for første gang arrangert i 2005, og har siden blitt en årlig begivenhet. Arrangementet eies og administreres av FolkOrg – organisasjon for folkemusikk og folkedans.

Hovedmålet å markedsføre folkemusikkartister. Artister fra hele Norden kan søke om å spille på Folkelarm, og en jury plukker ut artistene etter et sett med kritererier bestemt av styret i FolkOrg. Juryen ser blant annet etter kvaliteter som gjør at artistene er interessante for et internasjonalt marked. Folkelarm skal være det viktigste utstillingsvinduet for nordiske folkemusikkartister.

Folkelarm har siden starten i 2005 delt ut Folkelarmprisen (Norwegian Folk Music Awards). Prisen deles ut til folkemusikkutgivelser fra det siste året. Kategoriene har variert fra år til år, og i 2018 er det fire kategorier: Solist, Tradisjonelt samspill, Åpen klasse og Dokumentasjon, i tillegg til Årets folkemusiker, Årets folkemusikkarrangør, Årets lokallag og Introfolk 2018.

I tillegg til konsertene er Folkelarm en møteplass for norsk og utenlandsk musikkbransje. De siste årene har Folkelarm samlet omlag 30 internasjonale delegater fra over 20 land, og over 200 norske delegater. Folkelarm arrangerer seminar og workshops, samt egne arrangement tilrettelagt for bransjeaktørene. Fokus for årets arrangement er Norden og nordisk samarbeid.

> HJEMMESIDA TIL FOLKELARM

PÅ TOPPBILDET: Maija Kauhanen